Ervaringen


Ik wil je bedanken voor alle mooie, passende, de kern rakende woorden die ik van je heb mogen ontvangen, de intense warmte en liefde die je uitstraalt en geeft en het begrip en volste vertrouwen wat je schenkt…

Bedankt, voor nog veel meer…

Bedankt voor alles…

Anita


De sessie was heel bijzonder. Ik moest de dagen daarna een beetje op mezelf passen, omdat er zoveel was gaan stromen.

Liefs en nogmaals dank.

Marianne


Ik kan me onderhand wel als fan van Heiltje benoemen. Een healing geeft de essentie weer en er ontstaat emotionele genezing. De massage geeft ontspanning en meer. De meditaties zijn altijd vol liefde.

Ik heb al meerdere vrouwen "gestuurd", zelfs mijn moeder van bijna 80 was verrast.

Heiltje is er onvoorwaardelijk voor iedereen. Ze kan goed invoelen. Ze is nl ook een mens. :-)

Ik krijg altijd een gevoel van rust. Fijn dat wij mogen ZIJN!

Marjon


Bedankt voor de mooie reizen in en naar mezelf die ik kan maken op jouw prachtige klanken en energie. Ik vond het echt een heerlijke ervaring. Heb de hele week erna nog trillingen gevoeld tijdens mijn dagelijkse meditatie.

Ik ben er graag weer bij de volgende keer!

Warme groet, M. d. B.


Helaas kan ik deze keer niet naar het klankconcert komen. Ik meld me wel vast aan voor de laatste keer in mei. Die wil ik niet missen. Ik vond het een prachtige avond, de vorige keer.

En wat verzorg jij en je "team" alles zorgvuldig en liefdevol. Heel fijn. Dank daarvoor.

Veel liefs, Ineke


Ik ben bij Heiltje in behandeling geweest gedurende een hele zware periode in mijn leven waarin Heiltje werkelijk het enigste lichtpuntje was. De wekelijkse behandelingen bij haar hebben mij er doorheen gesleept en ik zou niet weten hoe ik er zonder haar door had kunnen komen.

Haar warme liefdevolle aanwezigheid en oordeelloos inzicht zijn mijn houvast geweest in een periode waar alle houvast weg was. De sessies waren als een warm bad, hier mocht ik zijn hoe ik was en vond ik de ondersteuning en inzichten die ik nodig had om te helen en weer verder te kunnen.

Ik ben Heiltje voor altijd dankbaar en kan haar vanzelfsprekend van harte aanbevelen, haar begeleiding zal zorgen voor verdieping, heling en weer thuiskomen bij jezelf in liefde.

Karin


Dank je voor die geweldige ervaring van "opruiming": Ik voel me 10 kilo lichter (niet in het echt, helaas).

Dat jij in mijn leven bent gekomen voelt echt als een verrijking! Ik heb er een "basis" gevoel van innerlijke rust door gekregen.

Je verricht wonderen, dank je.

Mary


Voor mij is de praktijk van Heiltje altijd een veilige thuishaven geweest. Ik ging er mediteren, mandala tekenen, diepe trauma's oprakelen en een plek geven. Veel persoonlijke sessies gedaan.

Ik bleek onvermoede talenten te hebben. Uiteindelijk werd ik zo sterk dat ik elders het sjamanisme in ging, ingegeven door een meditatie. Ik werd nog sterker daardoor - ging zelf healings geven en mijn opgedane ervaringen doorgeven aan anderen. Dat is mijn levenstaak.

Van een grijs, door de maatschappij uitgekotst, muisje werd ik een vrouw die de wereld afreisde. Nu mijn gezondheid het helemaal laat afweten - begeleidt Heiltje me in dat te aanvaarden… en er nog uit te halen wat er in zit. Dankbaar te zijn voor wat er wél is en is geweest.

Ria


Sinds enkele jaren kom ik bij Heiltje om op woensdagavond met een groep gezamenlijk te mediteren. Dit is voor mij altijd weer een hele fijne ervaring omdat ik me na deze meditaties altijd weer heerlijk ontspannen voel. Het voelt voor mij veilig en daarbij kan ik helemaal mezelf zijn. Soms werkt zij ook met de klankschalen tijdens de meditaties en dan vibreert iedere vezel in je lichaam mee. Heerlijk!

Zo ook bij de klank/ligconcerten, die zij regelmatig geeft, wat ook een hele bijzondere en ontspannen ervaring is. De trillingen van de diverse schalen e.d. blijven ook nog lang doorwerken. Aan het einde van zo'n avond wil je eigenlijk niet naar huis zo ontspannen voelt het dan.

De individuele sessies bij ik met Heiltje heb gedaan hebben mij al heel veel opgeleverd. We hebben op die manier al veel dingen (o.a. blokkades) doorbroken en opgelost waardoor er iedere keer weer ruimte komt om verder te gaan. Ik ben nog altijd dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen.

AvdS


Heiltje heb ik ontmoet op een Paranormale beurs. Het was vreemd, want ik werd gewoon naar haar toegetrokken. Daarna heb ik verscheidene behandelingen bij haar ondergaan. Vaak was het naar aanleiding van een droom, die bleef "hangen". De droom liet me niet los. Heiltje helpt mij op 2 manieren:

- met een verklaring van mijn droom
- een lichamelijke behandeling, die specifiek gericht is.

Na een aantal dagen, ga ik met het verhaal aan de slag, via een visualisatie en/of meditatie. Ik heb zo veel mogen "opruimen".

HT


In 2003 ging het niet goed met mij. Ik slikte antidepressiva en had psychische problemen (met zelfs pijn in mijn lichaam daardoor) die door de reguliere gezondheidszorg niet opgelost konden worden. Iemand adviseerde mij massages. Via een foldertje uit de bibliotheek kwam ik bij Heiltje terecht.

Door het gesprek bij haar voelde ik al snel dat ze mij begreep. Wat een verademing! De massage was zeer weldadig en ik voelde daarna duidelijk een verandering in mij. Sindsdien ben ik niet meer weggegaan bij Heiltje. Ik ben helemaal van de antidepressiva afgekomen en voel mij lekkerder in mijn vel dan ooit. In het begin ging ik vaker voor een helende massage om zo uit mijn ellende te komen. En mede door de hele fijne gesprekken met Heiltje ben ik er uit gekomen.

Nu ga ik nog steeds een paar keer per jaar naar haar toe om mijzelf in balans te houden en zelfs verder in mijn ontwikkeling te komen.

Ik vind het heel bijzonder wat Heiltje kan doen voor mensen. Dat vind je echt niet bij de reguliere gezondheidszorg. Sommige mensen zijn bij de gezondheidszorg uitbehandeld en kan er volgens de artsen niets meer gedaan worden. Maar ik weet dat het mogelijk is, dat je bij Heiltje wel nog verder komt. Waarschijnlijk verder dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Dat is bij mij ook gebeurd!

Ik vind het ook bijzonder dat ze Heiltje heet. Want het is echt een Heilzame Heiltje!

Christa


Heiltje heeft me geleerd "hoofd" en "hart" te verbinden, mijn gevoel te laten spreken en daarmee de aandacht te richten op dat wat voor mij werkelijk van waarde is.

Ze heeft me inzicht gegeven in wie ik werkelijk ben en waar mijn kracht en waarde ligt. En ook laten zien dat dat altijd al in mij aanwezig was en een rode draad in mijn leven zal blijven. Dat allemaal te zijn… heel eenvoudig, zonder moeite en innerlijke strijd.

Harry