Bijzondere Meditatie-avonden en -middagen


De onderstaande bijzondere meditatie-bijeenkomsten kunnen bij voldoende interesse - van ten minste 6 personen - gepland worden:  contact


25 Februari 2024 Hartchakra-meditatie-middag op muziek van Karunesh

Hartmandala

Een bijzondere (bewegings)meditatie om het hartchakra te reinigen.

Met deze meditatie richten we ons met een heel mooi ritueel op het hartchakra: jouw centrum van waaruit je onvoorwaardelijke liefde, compassie en vergeving kan geven en ontvangen.

Net zoals je je lichaam regelmatig reinigt, is het ook fijn om op deze manier je hartchakra te reinigen van opgehoopte (negatieve) energie en dan weer op te vullen met mooie zuivere kosmische energie.

Je doet het ritueel voor jezelf, maar door de ritmische herhaling van de bewegingen met elkaar, ontstaat er een hele krachtige groepsenergie, die alles zo versterkt dat je elkaar als vanzelf meeneemt in de beweging van het reinigen en weer opvullen van het hartchakra.

De bewegingen zijn (op de cd) gegeven, de woorden erbij heb ik op een van mijn reizen met de Siberische sjamanen doorgekregen en ik heb daar zelf in de loop der tijd mijn eigen "verfijningen" aan toegevoegd.

Datum:25 februari 2024
Tijd:14.00 - 15.30 uur
Prijs:€ 10,-
Locatie:Plein 1940-1945 nr. 53 of bij veel aanmeldingen Centrum Azil

Meditatieruimte hartchakra meditatie


Bewegings-meditatie: chakra's zuiveren

chakra's

Meditatieavond voor het zuiveren en op stroom brengen van je chakra's

Met deze meditatie richten we ons met een heel mooi (bewegings)ritueel op het zuiveren en op stroom brengen van het energieveld: je aura en de 7 chakra's, jouw centra in- en om je lichaam, van waaruit je in verbinding staat met de kosmos boven je en de aarde onder je.

Net zoals je je lichaam regelmatig reinigt, is het ook fijn om op deze manier je chakra's en je aura te reinigen van opgehoopte (negatieve) energie en weer te richten op de functie die de verschillende chakra's vervullen zodat ze hun taak weer moeiteloos kunnen verrichten in verbinding met de aarde en de kosmos.

Deze meditatie kan je altijd inzetten, maar ik vind hem vooral in het voorjaar heel fijn: net als in huis, even een voorjaarsschoonmaak en een "frisse wind" door het energieveld om je heen.

Door zo de verschillende bewegingen met elkaar te doen, neem je elkaar mee in een hele krachtige groepsenergie van zuiveren en weer opvullen van je energieveld. En door de cadans van de bewegingen met elkaar, breng je veel meer te weeg dan dat je in je eentje zou kunnen doen.

Je bent van harte uitgenodigd mee te doen.


Meditatie-avond de 7 Chakras

chakramandala

Een meditatiemiddag om met een frisse "voorjaarswind" door alle chakra's heen te gaan; om ze weer op stroom te brengen; de kleuren lekker op te frissen, de winterstof en -vorst eruit te blazen; te luchten; te bewegen…

Kortom, om je hele energiesysteem heerlijk in het nu en in het zonnetje te zetten.

Prijs: € 20,00