Klank-Ligconcert voor Zwangere Vrouwen


Klank-Ligconcert voor zwangere vrouwen

De klanken brengen een fijne verbinding tussen jou en je kindje tot stand. Ze trillen door jouw hart heen naar het hart van je kindje, en van het hart van je kindje weer naar jouw hart. Een fijne uitwisseling van energie en een harmonische ervaring voor jou en je kindje.

De klanken (zachter aangezet dan bij een "gewoon" klankconcert) geven een weldadige rust en ontspanning. Je zult kunnen genieten van Tibetaanse klankschalen, kristallen klankschaal, oceaandrum, rainstick, windorgels, bellen…

Deze klankconcerten zijn bedoeld voor zwangere vrouwen na de vierde maand van de zwangerschap. Tot de vierde maand is een klankconcert af te raden, maar daarna is het heel heilzaam en geeft het een heel fijn gevoel van eenheid tussen jou en je kindje.

Voor de maanden juli en augustus wordt er een concert gepland bij zes of meer aanmeldingen. Voor de maanden september tot en met december zijn de onderstaande dagen gepland.

Je kunt een informatie over een Klank-ligconcert voor zwangere vrouwen aanvragen via 078 - 6 146 124, of via de mail-knop hieronder…