Klank-Ligconcerten

facebook+

Klankschaal

Klank-healing-ligconcerten 2019

Klank-concert Het is altijd weer verrassend wat een klankconcert gaat brengen, want het is iedere keer weer anders: soms zijn de klanken kabbelend, met hier en daar een uitschieter naar woest, soms gaat het er heftig aan toe met trommelgeroffel, en een andere keer zijn het meer de klankschalen die met hun trillingen op een diepe laag energie los vibreren, of zijn het de harmonische oerklanken van de Innato fluit die je als vanzelf ver mee naar binnen voeren. Ik weet van te voren nooit welke instrumenten ik ga gebruiken, eigenlijk roepen de instrumenten mij…

Het is ook heerlijk om je helemaal over te geven aan de trillingen en het ritme van Tibetaanse en kristallen klankschalen, Chinese gong, Sjamanen trommel, oceaan drum, rainsticks, Innato fluit, bellen, met elk hun eigen timbre en gevoel. Je gedachten komen tot rust, je lichaam komt in een diepe ontspanning en je hart gaat open…

Je bent van harte uitgenodigd om het mee te beleven. Tot ziens.

Datum:vrijdag 25 januari, 15 februari, 15 maart, 12 april, 3 mei
Tijd:19.30 - 21.30 uur
Prijs:€ 20,00
Locatie:Da Costastraat 5-7, Papendrecht - Route
(Da Costastraat 5-7 is net tussen de huizen door in een soort hofje)
 
Datum:zaterdag 26 januari, 16 februari, 16 maart, 13 april, 4 mei
Tijd:19.30 - 21.30 uur
Prijs:€ 20,00
Locatie:Azil - Centum voor levenskunst, Mauritsweg 157, 3314 JG Dordrecht - Route !!!


Sfeerimpressie Azil - Centrum voor Levenskunst

Klank-Concert Azil - Centrum voor Levenskunst Dordrecht

Sfeerimpressie Yoga en gezondheidscentrum Papendrecht

Klank-Concert Yoga en gezondheidscentum Papendrecht

Sfeerimpressie Berckepoort Dordrecht

Klank-Lig-Concert Berckepoort Dordrecht


Zwangerschap

Er zijn ook Klank-Ligconcerten speciaal voor zwangere vrouwen, en er is de mogelijkheid voor een Klank-Ligconcert bij een Babyshower. Informatie daarover vind je bij:

- Klank-Ligconcerten voor zwangere vrouwen
- Babyshower en Klank-Ligconcert


Klank-healing-ligconcerten 2017

Het thema dat begin dit jaar zal meetrillen, mee vibreren met de klanken en de meditatie zal zijn: Door de dualiteit heen.

Alles op deze aarde en van deze aarde heeft altijd te maken met dualiteit. Altijd het een òf het ander. Dag òf nacht, licht òf donker.

Het is de bedoeling om de komende tijd met de klankconcerten dieper op dit thema in te gaan, om te kijken of we juist door het in de extremen te zien, voelen en ervaren, kunnen komen tot een èn, èn, en of we het Grote Geheel, de Eenheid, de Liefde kunnen vinden dóór die twee uitersten van de Dualiteit heen.


Klank-healing-ligconcerten 2016

Het thema van deze vier klankconcerten, de elementen Aarde, Water, Vuur, Licht, Ether en Licht, zal meeklinken met de klanken en op alle niveaus van je Zijn doortrillen. De vier basiselementen helpen je om meer in je lichaam te komen, de twee andere om energetisch en emotioneel een omslag naar Liefde te maken.

Steeds op je eigen manier, waar jij aan toe bent en behoefte aan hebt.

Natuurlijk is het sowieso fijn om het gewoon lekker te ondergaan, om je zomaar heerlijk om je mee te laten nemen door de ritmes en trillingen van de helende klanken van klankschalen, Chinese gong, sjamanen drum, oceaan drum, mondharp, windorgels, bellen…

En om helemaal tot rust te komen.