Klank-Ligconcerten


Klank-Ligconcert

Graag wil ik je uitnodigen voor de

Klank-healing-ligconcert op:
zondagmiddag 4 augustus, 14.00 - 16.00 uur, Cenrtum Azil, Dordrecht

Het is altijd weer verrassend wat een klankconcert gaat brengen, want het is iedere keer weer anders: Soms zijn de klanken kabbelend, met hier en daar een uitschieter naar woest, soms gaat het er heftig aan toe met trommelgeroffel, en een andere keer zijn het meer de klankschalen die met hun trillingen op een diepe laag energie los vibreren, of zijn het de harmonische oerklanken van de Innato fluit die je als vanzelf ver mee naar binnen voeren.
Ik weet van te voren nooit welke instrumenten ik ga gebruiken, eigenlijk roepen de instrumenten mij…

Het is altijd heerlijk om je over te geven aan de trillingen en het ritme van Tibetaanse en kristallen klankschalen, Chinese gong, Sjamanen trommel, oceaan drum, rainsticks, Innato fluit, bellen, met elk hun eigen timbre en gevoel. Je gedachten komen tot rust, je lichaam komt in een diepe ontspanning en je hart gaat open…

Je bent van harte welkom om het (weer) mee te beleven.

Datum:Zondagmiddag 4 augustus
Tijd:14.00 - 16.00 uur
Prijs:€ 20,00
Locatie:Centrum Azil, Mauritsweg 157c, Dordrecht - Route


Om het nieuwe jaar met elkaar "in te klinken" wil ik je graag uitnodigen voor het

NIEUWJAARS-KLANK-HEALING-LIGCONCERT
op zaterdag 6 januari, 19.30 – 21.30 uur.

Mijn wens is dat ieder z'n intentie voor het nieuwe jaar die avond meegeeft aan de klanken en dat we dan samen een stukje Licht en Liefde naar buiten kunnen stralen in deze donkere tijden van oorlog, rampen en zoveel leed.

Dan zal je naast de gebruikelijke helende werking van de klanken voor jezelf, ook kunnen ervaren dat die klanken jouw intentie verder kunnen meenemen, doortrillen en versterken. Dat juist als het kleine in gang wordt gezet, dat hele positieve gevolgen kan hebben voor het grote geheel.

Je bent van harte uitgenodigd om jouw intentie in de verbinding met elkaar naar "buiten" toe te laten stromen en stralen.

Graag tot 6 januari.
Harte groet, Heiltje

Datum:6 Januari 2024
Tijd:19.00 – 21.00 uur
Prijs:€ 20,00
Locatie:Centrum Azil, Mauritsweg 157c, Dordrecht - Route

Klank-concert

Klank-healing-ligconcerten met vooraf een vegan lunch

In de Stadslandbouwkas De Oude Beer, elke eerste zondag van de maand. We beginnen de reeks zondagmiddag 3 september, 13.00 - 16.00 u.

Lunch klank-ligconcert

Het is weldadig om je na een heerlijke lunch, met "oogst" uit de kas, lekker liggend tussen het groen, helemaal over te geven aan trillingen en het ritme van Tibetaanse en kristallen klankschalen, Chinese gong, Sjamanen trommel, oceaan drum, rainsticks, Innato fluit, bellen, met elk hun eigen timbre en gevoel.

Je gedachten komen tot rust, je lichaam komt in een diepe ontspanning en je hart gaat open. Je kan je laten raken door de klanken, wegdromen, tot rust komen en opladen…

De (korte) meditatie aan het begin maakt het mogelijk de klanken op een dieper niveau te ervaren, waardoor er makkelijker healing kan plaatsvinden. Je energie gaat meer stromen, je hart en je gevoel kunnen meer gaan leven.

Je kan er voor jezelf uithalen wat jij op dat moment fijn vindt en of nodig is. Op je eigen manier, naar je eigen behoefte.

Klank-ligconcerten Stadslandbouwkas De Oude Beer, Dordrecht
Datum:3 september, 1 oktober, 5 november
Tijd:13.00 – 16.00 uur
Prijs:€ 27,50 (incl. lunch)
Locatie:Stadslandbouwkas De Oude Beer, Dordrecht - Route

Impressie voorbereiding Klank-healing-ligconcert

Video- en foto-impressie van voorbereidingen voor het klank-healing-ligconcert van zondagmiddag 23 oktober in de stadslandbouwkas De Oude Beer aan de Rijksstraatweg langs de A16.

Vooraf was er een heerlijke lunch gemaakt met groenten en kruiden uit de kas. Een hele bijzondere ervaring zo tussen het groen. Zondag 19 februari, 12 maart 2023 (volgeboekt) en maandag tweede paasdag 10 april 2023 is er weer een klankconcert in De Oude Beer.

 

Voorbereiding Klank-Ligconcert


Klank-lig Concert 22 januari

Het leek wel een poolexpeditie toen de deelnemers voor het klankconcert kwamen binnendruppelen, zwaar bepakt met slaapzakken, extra matrasjes, winterjassen, wollen mutsen, plaids, wanten, dikke sokken, warme sjaals, enz.

De kas was eind januari zonder een zonnetje nog erg koud en om dan anderhalf uur stil te liggen is zonder die maatregelen van warme omhulling niet prettig. Nu gaf juist al dat instoppen, bedekken en even nog een laagje erbij, juist een extra dimensie aan het geheel.

Ingepakt van top tot teen met alleen de neus van een enkeling nog zichtbaar, maar wel heerlijk genieten van alle bijzondere klanken.

Klank Ligconcert 22-01-2023


Impressie Klankconcert

Hieronder een kort klankconcert van 3 april 2020. De opname heeft als thema Verbinding. (36 min 05 sec)

Downloaden: Klankconcert impressie 03-04-2020 (rechtsklikken, koppeling opslaan als)


Sfeerimpressie Azil - Centrum voor Levenskunst

Klank-Concert Azil - Centrum voor Levenskunst Dordrecht

Sfeerimpressie Yoga en gezondheidscentrum Papendrecht

Klank-Concert Yoga en gezondheidscentum Papendrecht

Sfeerimpressie Berckepoort Dordrecht

Klank-Lig-Concert Berckepoort Dordrecht


Zwangerschap

Er zijn ook Klank-Ligconcerten speciaal voor zwangere vrouwen, en er is de mogelijkheid voor een Klank-Ligconcert bij een Babyshower. Informatie daarover vind je bij:

- Klank-Ligconcerten voor zwangere vrouwen
- Babyshower en Klank-Ligconcert


Klank-healing-ligconcerten 2017

Het thema dat begin dit jaar zal meetrillen, mee vibreren met de klanken en de meditatie zal zijn: Door de dualiteit heen.

Alles op deze aarde en van deze aarde heeft altijd te maken met dualiteit. Altijd het een òf het ander. Dag òf nacht, licht òf donker.

Het is de bedoeling om de komende tijd met de klankconcerten dieper op dit thema in te gaan, om te kijken of we juist door het in de extremen te zien, voelen en ervaren, kunnen komen tot een èn, èn, en of we het Grote Geheel, de Eenheid, de Liefde kunnen vinden dóór die twee uitersten van de Dualiteit heen.


Klank-healing-ligconcerten 2016

Het thema van deze vier klankconcerten, de elementen Aarde, Water, Vuur, Licht, Ether en Licht, zal meeklinken met de klanken en op alle niveaus van je Zijn doortrillen. De vier basiselementen helpen je om meer in je lichaam te komen, de twee andere om energetisch en emotioneel een omslag naar Liefde te maken.

Steeds op je eigen manier, waar jij aan toe bent en behoefte aan hebt.

Natuurlijk is het sowieso fijn om het gewoon lekker te ondergaan, om je zomaar heerlijk om je mee te laten nemen door de ritmes en trillingen van de helende klanken van klankschalen, Chinese gong, sjamanen drum, oceaan drum, mondharp, windorgels, bellen…

En om helemaal tot rust te komen.