Meditatie Avonden


Het is altijd heel fijn om samen te mediteren en verschillende (bewustwordings)oefeningen te doen. Dat kunnen zijn visualisatie-, ademhalings- of energetische bewegingsoefeningen, dans, (mantra)zingen, enz., enz.

Vaak bereid ik een avond voor vanuit het idee dat een bepaalde oefening goed zou kunnen zijn. Het gebeurt echter regelmatig dat ik dat idee moet laten varen, omdat ik voel dat er iets heel anders nodig is. Ik laat me daarbij leiden door m'n intuïtie en geef me volledig over aan wat er komt. En dat is altijd van uit m'n hart en in verbinding met "boven".

Tijdens deze avonden krijg je de ruimte om de dingen waar je mee zit, te delen en mee te geven aan de stroom van de energie die vrijkomt. Het is goed om te merken dat je niet de enige bent die ergens mee zit.

Er wordt soms gehuild en vaak gelachen, allebei kan helpen om energie los te laten, om vrijer en losser en meer in het nu te zijn.

De meditatieavonden geef ik in mijn praktijk in Dordrecht. Het is niet zo'n grote ruimte, maar wel een hele fijne. Er is plaats voor 8 mensen, dus de sfeer kan dan ook wat persoonlijker zijn dan in een grote groep. Er zijn meestal ongeveer 6 mensen.

Er hoeft niet gedeeld te worden, maar als daar behoefte aan is kan dat wel. Het is iedere keer weer anders. Ik doe vaak verschillende oefeningen om verschillende lagen aan te raken. En hoewel de oefeningen vaak heel "simpel" zijn werken ze wel op een diep niveau.


Voorjaar 2019

Meditatie-avonden

Datum:1e serie: 6 x woensdagavond, 30 januari t/m 6 maart
 2e serie: 6 x woensdagavond, 27 maart t/m 1 mei
Tijd:19.30 - 20.45 uur
Prijs:1e serie, 6 avonden - € 55,00
 2e serie, 6 avonden - € 55,00


Zomerprogramma 2019

Zomer-meditatie-avonden

zomer

Ook dit jaar staan er weer zomer-meditatie-avonden gepland in juli en augustus. De "vaste" mediteerders vinden het altijd prettig om ook in de zomer nog (zo nu en dan) bij elkaar te komen, al is het dan meestal maar met een klein groepje. Ook als je niet (of nog nooit) meegedaan hebt is het fijn om aan te schuiven en even rust te voelen, inspiratie op te doen en heerlijk bij jezelf te komen.

Je hoeft je voor de zomer-meditatie-avonden niet op te geven voor de hele reeks. Je kunt ze los volgen, wel graag even aanmelden als je meedoet (uiterlijk de betreffende woensdagochtend).