Behandelingen op Therapeutische Basis


Voor psychische-, emotionele- en of lichamelijke klachten. In het gesprek aan het begin van het consult stel ik me intuïtief naar je open en begeleid ik je al luisterend en voelend naar inzicht en helderheid over het proces waar je in zit. Daarnaast maak ik gebruik van (of combineer) verschillende methodes die hierbij kunnen helpen:

Gesprek op basis van gestalttherapie

Hierbij gaan we op zoek naar de "gestalt" (het patroon) van je probleem. En proberen de oorzaak te vinden waarom je steeds dezelfde moeilijkheden blijft tegenkomen.

Helende massage

Kan je helpen om je weer goed te voelen in je lichaam, thuis te komen bij jezelf. Jouw eigen unieke energie te laten stromen. Het kan lichaam en geest weer in balans brengen en zo een ondersteuning zijn van je groeiproces.

Chakra- en Aurahealing

Is een "massage" van de energielaag om het lichaam. Het kan eventuele blokkades opheffen en de ruimte om je heen schoonmaken, zodat je weer beter bij je eigen emoties kan komen. Je kunt je eigen leven weer makkelijker in eigen hand nemen.

Sjamanistische genezing

Hierbij werk ik vanuit de afstemming op de energie van de Siberische Sjamanen en hun genezingsrituelen. Dit kan op een diep niveau transformerend werken.

Traumaverwerking

Bijna ieder mens heeft door het leven wel trauma's opgelopen. Hoewel we ons daar meestal niet van bewust zijn, bepalen die traumatische ervaringen wel veel van hoe we in het leven staan. Ze triggeren vaak negatieve emoties en werken bijvoorbeeld mee (of juist tegen) in relaties, in vriendschappen en in werk. Zo'n trauma kan telkens weer bepaalde patronen oproepen waardoor we steeds weer met dezelfde negatieve emoties en moeilijkheden te maken krijgen. Dan is het fijn om daar in een veilige setting naar te kijken en die patronen te ontrafelen om ze dan los te kunnen laten. Dat geeft veel ruimte in jezelf en veel meer vrijheid om te kunnen handelen en vooral te leven vanuit je hart.

Rouwverwerking of hulp bij het stervensproces

Bij rouw door verlies van een geliefd persoon, na een (echt)scheiding, bij ontslag of een ander diep gevoel van verlies, is het fijn om daar aandacht en hulp voor te vragen en te krijgen in de vorm van een massage, healing of (therapeutisch) gesprek. Het kan helpen om jouw verlies in een groter perspectief te kunnen zien, of de pijn te verzachten.

Een massage, healing of gesprek als ondersteuning in het stervensproces is een manier om dat proces makkelijker en lichter te maken en tot een acceptatie te kunnen komen van het afscheid nemen van het leven. Het kan je het gevoel geven dat je wel alleen moet gaan, maar niet alleen bent. Het onder woorden brengen van je emoties of je moeite met het proces van afscheid nemen geeft ook al verlichting.


Toelichting

Deze consulten kunnen per persoon, maar ook per keer heel verschillend zijn. Het hangt er helemaal vanaf wat er op het moment nodig is.

Tarief

Een therapeutische behandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Hiervoor geldt een tarief van € 75,00.

Verhindering

Verhindering graag 24 uur van te voren melden, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.