Zwangerschaps-ondersteuning


Om het hele groeiproces bewust mee te maken, samen toe te groeien naar de bevalling. En met elkaar echt in blijde verwachting te zijn. Deze sessies (meestal 3) doe je samen met je partner.

Groeien in vader/moederschap

Allebei bewust met het hele groeiproces omgaan:
Het letterlijk en figuurlijk groeien in het moeder/vaderschap; je kindje voelen ook als het niet beweegt. Je kindje kennis laten maken met de (energie van de) vader, zodat je elkaar al kent voordat het geboren is.

De vader kan helpen door dagelijkse oefeningen zodat de moeder het kind makkelijker "draagt" en het kind meer ruimte krijgt, zodat het voor alle drie, of het gezin echt een BLIJDE verwachting is.

De band tussen vader, moeder, kindje en eventuele broertjes en/of zusjes wordt veel hechter. Het kindje zal zich heel welkom voelen waardoor de bevalling veel makkelijker zal verlopen.

In drie keer leer je samen hoe je nu al meer plezier, betrokkenheid en ontroering met elkaar kunt beleven:

- 1e keer bij 4 a 5 maanden zwangerschap
- 2e keer bij ongeveer 6 maanden
- De laatste keer bij ongeveer 8 maanden.

Prijs: Een behandeling duurt ongeveer 1 uur en kost € 50,00


Zwangerschap en Klank-Ligconcerten

Er zijn ook vier Klank-Ligconcerten speciaal voor zwangere vrouwen gepland, informatie daarover vind je bij: Klank-Ligconcerten voor Zwangere Vrouwen

Tevens is er de mogelijkheid voor een Klank-Ligconcert bij een Babyshower. Meer daarover kun je vinden bij: Babyshower en Klank-Ligconcert


zwangerschapsondersteuning